KIKAPCSOLÓDÁS

2018.05.02. 15:30

A motorozás szerelmesei is randevúztak a város napján Jászfényszarun (galéria)

Miközben a Jászságban számos program zajlott az elmúlt napokban a majálisokhoz kapcsolódva, Fényszarun más esemény is kikapcsolódást kínált. Ugyanis változatos és látványos programokkal várták az érdeklődőket a város napja eseményein.

Banka Csaba

A reggeli zenés ébresztőt követően délelőtt a sporté volt a főszerep a minap. A városhatárban, a Pető Ádám emlékpark krosszpályáján különleges eseményeknek lehettek szemtanúi a kilátogatók.

Itt adtak egymásnak randevút a motorozás szerelmesei, ahol enduro-krossz versenyzők, illetve ügyességüket próbálgató fiatalok egyaránt megmutatták tudásukat.

Közben a sportpályán is folyamatosak voltak a programok. Hiszen ebben az esztendőben is szerveztek egészségügyi szűréseket, valamint megtartották a női ifjúsági és felnőtt-kézilabdatornát.

Délután a helyi közösségek egy pikniken vehettek részt. Ennek programját is változatosra alakították a szervezők. Abban gyermekprogramok, sportbemutatók és a helyi művészeti csoportok fellépései is helyet kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában