TESTI SÉRTÉS

2018.06.06. 15:30

Elállta a fiatalkorú segédmotoros útját, majd ököllel betörte az orrát

Súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Ceglédi Rendőrkapitányságon egy helyi férfi ellen.

Mészáros Géza

A nyomozás adatai szerint a negyvenhárom éves gyanúsított még május 16-án délután egy Cegléd belterületén lévő útkereszteződésben szóváltásba keveredett egy segédmotor-kerékpárral közlekedő fiatalkorú fiúval.

A szóváltást tettlegesség követte, a férfi autójával a motoros elé állt, majd odalépve hozzá, előbb a fején lévő bukósisakját ütötte meg, majd a sisak nyitott részén át ököllel beütve bántalmazta a fiút.

A sértett a rendelkezésre álló orvosi vélemény szerint súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett – számolt be honlapunknak az esetről András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A ceglédi rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit május 31-én gyanúsítottként kihallgattak.

A férfi beismerő vallomást tett, és az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezik – tette hozzá a sajtószóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában