Örményes

2018.11.05. 09:29

Boszorkánytúrát rendeztek

Összesen huszonnyolc, 10 és 14 év közötti gyermek vett részt az idei boszorkánytúrán az örményesi könyvtárban, a napokban. A tanulók három-négy fős csapatokat alkotva oldottak meg az ünnepkörhöz köthető feladatokat.

M. R. E.

Különleges öltözékekben nem volt hiány

Fotó: Beküldött fotó

– Nagyon készültünk arra a napra, „boszorkányujjakat” sütöttünk, rémisztő szendvicseket készítettünk, a gyerekeknek apró ajándékokat csomagoltunk, melyeket zsákbamacskaként megkaptak. Feldíszítettük a könyvtárat denevérekkel, szellemekkel, pókokkal.

– Majd megérkeztek a csapatok, és megkezdődött a tökfaragás. Sötétedéskor a csapatok egyesével mentek ki, kaptak kincses térképet és egy rövid mesés történetet, mely alapján meg kellett találni az elrejtett „kincseket” a parkban és a kastély körül.

Különleges öltözékekben nem volt hiány
Fotó: Beküldött fotó

– A végén kivittük a tököket a könyvtár elé, közösen meggyújtottuk bennük a mécseseket. Mókás csoportjátékokat is játszottunk, végül eredményhirdetéssel zárult az este, mindenki apró ajándékokkal tért haza – mondta az esemény főszervezője, a könyvtár munkatársa, Varga-Engárt Zsuzsanna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában