ZÁRÓKONFERENCIÁT TARTOTTAK

2018.11.30. 14:45

Földvári óvodapedagógusokat díjaztak Szolnokon

„Én és a Zene” címmel zárókonferenciát tartott a napokban a megyeháza dísztermében az Innova díjas tiszaföldvári Vadárvácska Óvoda. Kétéves stratégiai partnerségüket zárták le ezzel a szakmai nappal.

Joó Zsuzsa

Kedves műsorral léptek fel az óvoda gyermekei.

Forrás: Beküldött fotó

Az elmúlt időszakban észt és lett óvodákkal működtek együtt, látogatásokat, workshopokat, előadásokat, online szakmai tapasztalatcseréket szerveztek. Az óvodapedagógusok most ezen tapasztalataikról számoltak be, az érdeklődőket pedig partnerségek keresésére biztatták, hogy vegyenek át tehetséggondozó programokat.

– Hisszük, hogy a gyermeki tehetség kibontakoztatásával, a szakmai elhivatottság mélyítésével teremthető meg a gyermekközpontú óvoda – foglalta össze a rendezvény célját Soós Antalné projektmenedzser.

Lénárd Sándor egyetemi tanár – aki az óvoda kiemelkedő, innovatív eredményeiről végzett kutatást – előadóként méltatta a szakmai színvonalat. Dr. Balogh László, a Magyar Tehetséggondozó Társaság elnöke az óvodai tehetséggondozás aktuális szakmai kérdéseiről tartott előadást. Fuszek Csilla, az Európai Tehetségközpont munkatársa pedig az óvoda dublini sikereihez és Európai Tehetségtanács tagságához gratulált.

Kedves műsorral léptek fel az óvoda gyermekei.
Fotó: Beküldött fotó

Végül Bene Józsefné intézményvezető adta át a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet Kovács Gábornénak és Farkas Ágnesnek, valamint a Vadárvácska Óvoda nevében ő maga is Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át, kiemelkedő szakmai tevékenységük elismeréseként.

Soós Antal, megyei képviselő pedig azon tiszaföldvári pedagógusokat köszöntötte, akiket a 2019-es megyei pedagógiai kitüntető díjra terjeszt föl.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában