Karcag

2019.01.17. 18:37

Bejutottak az országos döntőbe a Szentannais diákok

Igazi szakmai megmérettetés várt a tanév során azokra a fiatalokra, akik döntősei lettek a Legyél Te is mezőgépész! országos bajnokságnak.

Daróczi Erzsébet

A döntőbe jutott szentannais csapatok

Fotó: Daróczi Erzsébet

Negyedszer írták ki a vetélkedőt a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége mezőgazdasági gépész, gépésztechnikus és gépjavító szakos középiskolások számára.

– Az országos megmérettetésre a Szentannai Sámuel Középiskola és Kollégiumból két csapat is jelentkezett – mondta Simon Gyula, az iskola szaktanára. Az októberben kezdődött vetélkedőre huszonnégy csapat közel százhúsz diákkal nevezett az ország középiskoláiból.

Több hónapon át kellett a résztvevőknek online feladatokat megoldaniuk, sőt kötelező olvasmányok is voltak. A verseny online fordulói január elején lezárultak.

A döntőbe jutott szentannais csapatok
Beküldött fotó

A döntőbe a szentannai mindkét csapata: a TéeSZCSé (Szabó Gergő – Kovács Ákos – Kamuti Gábor – Varjú Dávid – Kontér Kristóf) és a SZENTannaiművEK (Berényi Gergő – Hegedűs Bence – Fazekas István – Békési Patrik – Molnár Szabolcs) is bejutott..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában