Kenderes

2019.01.12. 14:30

Moldvai Ilona lett a gondozási központ vezetője

A képviselő-testület, pályázata alapján, decembertől öt évre Moldvai Ilonát bízta meg a Kenderesi Gondozási Központ, Család- és Gyermekjóléti Szolgálat intézményvezetői feladatainak ellátásával.

Daróczi Erzsébet

Moldvai Ilona

Fotó: Daróczi Erzsébet

– Korábban dolgoztam a gyermekvédelemben, pártfogói felügyelőként és a közigazgatásban is. Van egyfajta kötődésem Kendereshez, hiszen tizenöt évvel ezelőtt ugyanitt dolgoztam a gyermekjóléti szolgálatnál. Tulajdonképpen úgy érzem, mintha hazajöttem volna – mondja Moldvai Ilona. Megszerettem ezt a települést, valamint a kollégákat, a hivatali dolgozókat, akikkel munkakapcsolatom volt. Vannak közülük, akik ma is itt dolgoznak.

– Egy jól működő intézményt szeretnék kialakítani, ahol a törvényben előírt feladataink mellett a szolgáltatásainkat is minél többen igénybe vennék. Gondolok itt a házi segítségnyújtásra, ami az idős embereknek jelentene könnyebbséget. Nagyon lelkiismeretes és jól képzett kollégáim vannak, akik jól végzik a feladatukat.

– Az idősek klubja vezetőjével most azon dolgozom, hogy minél többen jöjjenek a klubba, ehhez változatos éves programokat állítunk össze a részükre – sorolja feladatait az új vezető, akinek egy felnőtt fia van, a férje is a gyermekvédelemben dolgozik Kisújszálláson.

Moldvai Ilona
Fotó: Daróczi Erzsébet

– Nagyon szeretjük a természetet, sokat kirándulunk a hegyekbe. Szívesen olvasok és járok hagyományőrző rendezvényekre. Szeretek táltosdobolni is a Zengő Dobkör tagjaként – árulja el Moldvai Ilona, aki szeretne a város más intézményeivel – iskola, óvoda – is jó kapcsolatot kialakítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában