jászfényszaru

2019.02.22. 09:30

Megépült az ipari centrumhoz vezető új útszakasz

A terület- és településfejlesztési operatív program keretében megépült az ipari centrum megközelítését szolgáló új útszakasz – derült ki az önkormányzati hivatal projektirodájának sajtóközleményéből.

Illés Anita

A több mint 310 milliós beruházás elkészültével kiváló lehetőségek nyíltak az önkormányzat előtt arra, hogy új befektetőket vonzhasson be a városba.

Mint azt megtudtuk, a fejlesztéssel az érintett iparterület alkalmassá vált arra, hogy újabb vállalkozások települjenek be, emellett a beruházás megágyazott az iparterület későbbi bővítésének is. Az elkészült útszakasz kifejezetten a nagy szállításigényű, akár kizárólag logisztikai profilú vállalkozások számára a 32-es utat rövidebb, a korábbiaktól független útvonalon, biztonságos feltételek mellett teszi elérhetővé.

Az útépítés két ütemben valósult meg. Az első ütemben az ipari park belső, 1209 méter hosszú szakasza, amely folytatásaként a második ütemben a Sóstó dűlő 900 méter hosszúságú szakasza épült meg.

Az útszakaszt a tervek szerint április végén helyezik forgalomba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában