Szolnok

2019.04.27. 08:58

Köszönetet mondtak a Szolnoki Törvényszéknek

Minden szakban – polgári és büntető – csökkent 2018-ban a Jász-Nagykun-Szolnok megyei illetékességi területen működő bíróságokra és a törvényszékre háruló ügyszám, ami az ügyészség és a rendőrség, továbbá az új perrendtartási kódexek tavalyi bevezetésének köszönhető – mondta Kissné dr. Szabó Judit, a Szolnoki Törvényszék elnöke a sajtótájékoztatón.

Mészáros Géza

Dr. Kiss Gabriella, a Szegedi Ítélőtábla megbízott elnöke köszönetet és dicséretet mondott a Szolnoki Törvényszék tavalyi, minden téren igen pozitív mutatóihoz.

Dr. Gyarmathy Judit, az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese kifejtette, az új jogszabályok nem csupán a törvényhozás területén dolgozóknak, de az egész társadalomnak kihívást jelentenek.

Kiemelte, hogy a Szolnoki Törvényszék ügyfélközpontú „jó gyakorlatai” országosan is példaértékűek, nem véletlen, hogy a szakmai elismerések mellett az ügyfelek elégedettségét is kivívta a Szolnoki Törvényszéken folyó munka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában