Szolnok

2019.04.10. 18:16

Pénteken mutatják be a Charley nénjét a Szigligetiben

Jack és Charley diákok Oxfordban, akik szerelmeikkel csak gardedám társaságában találkozhatnak.

Molnár-Révész Erika

Dósa Mátyás és Harna Péter az egyik párbeszédet próbálja.

Fotó: Csabai István

Erre a célra kapóra jönne Charley Dél-Amerikába szakadt nagynénje, ő azonban késik, ezért a fiatalemberek egy barátjukat öltöztetik fel és mutatják be a lányoknak, mint Donna Lucia d’Alvadorezt.

Minden remekül alakul mindaddig, amíg az igazi néni meg nem érkezik… – ez a tömör története a Charley nénje című zenés vígjátéknak, melyet pénteken mutat be először a Szigligeti Színház.

– Már nagyon várjuk a közönséget ahhoz, hogy a poénok a végső helyükre kerüljenek, hiszen a nézők mindig egy kicsit átrendezik a színdarabot.

– Amennyire engedte, néhány saját ötletet is tettünk a darabba, de törekedtünk arra, hogy hűek maradjunk ahhoz, amit a szerzők megírtak. Bízunk benne, hogy egy évad végi szórakoztató és izgalmas előadást tudunk bemutatni a közönségnek – mondta Molnár László, a darab rendezője.

Dósa Mátyás és Harna Péter az egyik párbeszédet próbálja.
Fotó: Csabai István

Az előadás zenei betétei Szenes Iván dalszövegíró és Aldobolyi Nagy György zeneszerző munkái, a címszerepben Harna Pétert láthatja a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában