jászkunság

2019.04.25. 15:30

Szemét és aljnövényzet égett a hét közepén

Mindössze egy műszaki mentés és három tűzeset történt szerdán megyénkben.

Szoljon.hu

Defektet kapott, emiatt árokba csapódott egy személygépkocsi reggel a 34-es számú főúton, Fegyvernek és Bánhalma között. A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanították a gépkocsit. A balesetben senki sem sérült meg.

Kigyulladt a nádas a csatornapart két oldalán délután a 3217-es számú út mentén, Tiszaszőlős külterületén. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat, amelyek háromezer négyzetmétert perzseltek fel. Személyi sérülés nem történt és anyagi kár sem keletkezett.

Szemét kapott lángra este Szolnokon, a Törteli utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral beavatkoztak. Az eset során nem sérült meg senki.

Égett az aljnövényzet éjszaka Tiszaburán, a Dankó Pista utcában. Az abádszalóki önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, akik egy vízsugárral avatkoztak be. A leégett terület nagysága két hektár volt. Nem sérült meg senki és anyagi kár sem keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában