VIDEÓ+GALÉRIA

2019.05.05. 19:37

Ez volt az eddigi legnagyobb kutyakiállítás Füreden

Idén már hatodik alkalommal adott otthont a programnak a Tisza-tó fővárosa. A korábbiaktól eltérően, egy nap alatt két kutyakiállítást tartottak a jelentkezők számára való tekintettel. Ez volt a rendezvény tizenöt éves történetének legnagyobb kiállítása.

Ujvári László

– Százhuszonnyolc kutyafajtát és összesen ezeregyszáz ebet neveztek az eseményre. Kétszeres kiállítás a mai, hiszen délelőtt és délután is vannak bírálások – ismertette hírportálunkkal dr. Koska Gábor, a szervező Füredi Ebtenyésztők Egyesületének elnöke.

Az időjárás nem volt kegyes a programhoz, de az nem érte meglepetésként sem a szervezőket, sem a résztvevőket. Vízhatlan sátrakkal készültek, ezek alá behúzódva várták a jelentkezők, hogy sorra kerüljenek. Jutalmazták a legszebb keveréket, örökbe fogadott és hobbikutyákat is.

Gyermekprogramokkal is készültek a szervezők: előadások segítségével ismerkedhettek a kicsik a felelős állattartással. Az esős idő ellenére sokan látogattak ki a Kemény-kastély parkjába, még külföldről is érkeztek érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában