JÁSZAPÁTI

2019.05.20. 09:30

Több szempontból is sorsdöntő lehet az EP-választás

Üzenjük Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani! címmel tartottak sajtótájékoztatót a napokban Jászapátin. Dr. Vitályos Eszter, európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár, Pócs János országgyűlési képviselő és Farkas Ferenc polgármester a május 26-i európai parlamenti választásra hívta fel a figyelmet.

Illés Anita

– A választás egyik tétje, hogy azt a gazdasági fejlődést, amit 2010-től elértünk az országban és a Jászságban, meg tudjuk-e őrizni – emelte ki az országgyűlési képviselő. Az európai parlamenti választás sorsdöntő lesz – hangsúlyozta dr. Vitályos Eszter.

– Az emberek arról döntenek, hogy az Európai Unió megmarad-e a nemzetek Európájának, keresztény földrésznek vagy ehelyett bevándorló kontinenssé válik. A brüsszeli vezetők nem adták fel a bevándorlást erőltető terveket, ők fel akarják gyorsítani a migrációt, és arra még több pénzt költenének.

– Nem engedhetjük meg, hogy az elmaradottabb régiók felzárkóztatására szánt forrásokat a migráció támogatása ellenében csökkentsék – tette hozzá az államtitkár.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában