JÁSZJÁKÓHALMA

2019.06.15. 07:00

Diákoknak hirdettek rajzpályázatot

A jászjákóhalmai polgárőr egyesület Társadalmi felelősségvállalás a valós – nem virtuális – világban című rendezvénysorozatának részeként rajzpályázatot hirdetett óvodás és 1–4. osztályos gyermekek részére.

Illés Anita

Olyan grafittal, színes ceruzával, zsírkrétával készített A/4-es rajzokat várnak, amelyek a biztonságos közlekedést mutatják be. A gyerekek lerajzolhatják, hogy milyen például a biztonságos gyalogos vagy kerékpáros közlekedés.

A pályamunkák leadásának határideje a jászberényi Angyalkert Óvoda gyermekeinek június 25., a jászjákóhalmi Fő úti Óvoda és a Vas Gereben úti Óvoda, valamint az általános iskola pályázóinak pedig szeptember 10. Az elkészült alkotásokat zsűri bírálja el. Intézményen kívüli, de a településen élő gyerekek rajzait is várják a szervezők.

A rendezvénysorozat keretében szeptemberben a polgárőrök több alkalommal szerveznek oktatást, ahol a gyerekek megismerhetik a biztonságos közlekedés elméletét és gyakorlatát, kerékpáros ügyességi versenyeket, drogprevenciós tájékoztatókat tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában