TISZAFÜRED

2019.06.12. 18:54

Új tetőt és nyílászárókat kapott a tiszafüredi zeneiskola

Közel negyven millió forintból újult meg részlegesen a Fekete László Zeneiskola épülete. Június 11-én ünnepélyes keretek között adták át és ismertették a beruházást.

Ujvári László

Kőmíves Miklós a zeneiskola igazgatója köszöntötte a jelenlévőket, majd a növendékek műsorával folytatódott az ünnepség. A teljesség igénye nélkül klarinét, hegedű és zongora játékot hallhatott a közönség.

A fejlesztés a Karcagi Tankerületi Központ finanszírozásában valósult meg. Megújult az épületetőszerkezete és kicserélték a régi nyílászárókat, új bútorzatot is sikerült beszerezni.

– Elsődleges célunk volt, hogy az itt tanuló gyerekeknek és kollégáknak megfelelő körülményeket biztosítsunk. Az önkormányzat, az intézmény munkatársai és a szülők minden segítséget megadtak – magyarázta Sági István, a Karcagi Tankerületi Központ igazgatója.

A Fekete László Zeneiskola tavaly költözött át az egykori Bika Szálló épületébe. A hatalmas ingatlan akkor kisebb felújításon esett át, most pedig tovább korszerűsödött az épület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában