TÚRKEVE

2019.07.03. 11:30

A közönség Lillát találta a verseny legszebbjének

Ragyogó barna szempár, mosolygós, kedves arc, sugárzó természetesség. Mellé pedig érett gondolkodás és magával ragadó személyiség társul. Ő Lakatos Lilla, az idei Magyarország Szépe verseny közönségdíjazottja. A túrkevei lánnyal a különleges megméretésről beszélgetünk.

Szabó Lilla Laura

Lakatos Lilla kiválóan szerepelt a versenyen.

Fotó: Kunos Attila

– Sokan talán nem is tudják, hogy mennyi munka van egy ilyen show-ban. Egy teljes héten át, szinte éjt-nappallá téve próbáltunk, hiszen az élő műsorban maximumot kellett nyújtani. Nagy odafigyelést és koncentrációt igényelt – kezdi az élménybeszámolót Lilla.

Elmondja azt is, hogy bár a felkészülés fizikálisan és mentálisan is igénybe veszi a lányokat, erősnek kell maradni, igazi királynőként, méltósággal viselni a feladatokkal járó terheket. A jelöltek összesen hat koreográfiát gyakoroltak be.

Az alapos és profi felkészülésnek köszönhetően látványos produkciókon keresztül mutatkoztak be a nézőknek. S hogy milyen érzés ennyi ember előtt szerepelni, arról Lilla így vall:

– Folyamatosan az járt a fejemben, hogy miért is jöttem, mi a célom. Ez sokat segített, hiszen itt nem létezhet a lámpaláz. Nagy hajam van, így a ruhaváltások, smink- és frizuraigazítás idején mindig utolsóként készültem el.

– Bár eleinte kissé feszélyezett, de hamar feloldódtam – ezt pedig a nézők is megérezték, hiszen végig Lilla vezette a közönségszavazást. Az aktuális állás ismertetésekor minden esetben az ő neve hangzott el, ami szintén erőt adott neki a verseny alatt.

– Jó néhány pillanat volt, amikor valóban éreztem és elhittem, hogy királynő vagyok. A csodálatos darabok, amiket viseltem, nagyban hozzásegítettek ennek az élménynek a megéléséhez.

– Az estélyi ruhában pedig, hogy úgy fogalmazzam, valóban megérkeztem – idézi fel a különleges pillanatokat. Ebben a szekcióban minden lány, néhány másodperce egyedül uralhatta a színpadot. Lilla pedig egyszerűen meghódította a közönséget.

Lakatos Lilla kiválóan szerepelt a versenyen.
Fotó: Kunos Attila

– Olyan gyorsan történt minden. Egy pillanatra elkeseredtem, amiért nem jutottam be a legjobb öt közé, de azután bejelentették, hogy én lettem a közönségdíjas! Hihetetlen boldogságot éreztem akkor!

– Elmondhatatlanul jólesik, hogy az országom számára én vagyok a legszebb, tényleg hálás vagyok! A közönségdíjas szépség kitért arra is, hogy idén nagyon érett volt a mezőny. A lányok nem ellenfelekként, hanem versenytársakként tekintettek egymásra.

– Senki nem felejtette el, hogy a győzelem a célja, de intelligens felnőtt módjára kezeltük a helyzeteket. Egyébként azt tanácsolom, hogy inkább húszéves kor felett próbálja ki magát valaki egy ilyen versenyen, hiszen akkorra már kialakul egy értékrendszer és világlátás. Ez a többiekkel való közös munkát is megkönnyíti.

Tervezők ruháit viselték

A lányok lélegzetelállító ruháit neves tervezők álmodták meg. Mindenki esetében ügyeltek arra, hogy az alkotások összhangban legyenek a versenyzők személyiségével. Lilla igazán kedveli a testhez álló darabokat, a csapat pedig ráérzett erre, az eredmény önmagáért beszél.

A fiatal lány tündökölt, magabiztossága és természetessége sokakat magával ragadott. Szülővárosában például kivetítőn követték az eseményeket, ez a fajta támogatás szintén rengeteget jelentett neki. Szeretné jó célokra, mások megsegítésére felhasználni az ismertségét és a lehetőségeit.

Az ország második legszebb hölgyével készített interjúnkat pedig ide kattintva érhetik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában