GALÉRIÁVAL

2019.07.21. 19:55

Idén is a halételekről szólt a derzsi Kárásznap

Évről évre a Kárásznap a térség egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja a Tisza-tónál. Minden év júliusában megszervezik Tiszaderzs legnagyobb rendezvényét, melyre idén július 20-án került sor.

Ujvári László

Az elmaradhatatlan tiszai halászlé, valamint a sült hal mellett színes programok és műsorok, koncertek várták az érdeklődőket hétvégén, a tiszaderzsi sportpályán. Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Kárásznapot, melyre idén sem csak a tiszaderzsiek voltak kíváncsiak. Szinte minden környező településről érkeztek baráti társaságok, gyermekes családok.

Hagyományosan felvonulás nyitotta a sort, majd átadták a Legszebb Konyhakertek, valamint a Tiszta udvar, rendes ház programok idei elismeréseit. Míg a főzőcsapatok sütöttek-főztek, addig helyi és környékbeli művészeti csoportok váltották egymást a színpadon. Koncertet adott Sihell Ferry & Henna, a Groovehouse, Tolvai Reni, Zelenák Gyula és a Szimpátia együttes is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában