Besenyszög

2019.07.02. 16:19

Ifjúsági horgásztábort rendeztek Besenyszögön

A Besenyszögi Milléri Sporthorgász Egyesület többnapos tábort szervezett a pecázás ifjú szerelmeseinek a közelmúltban.

Szoljon.hu

Forrás: Beküldött fotó

A harmincöt táborozó három napon keresztül ismerkedett a horgászat elméleti és gyakorlati tudnivalóival. Az utolsó napon minden résztvevő sikeresen bizonyította, hogy elsajátította és képes alkalmazni a táborban tanultakat.

A horgászversenyen a kezdő kategóriában Farkas Gergő szerezte meg az első helyet, a második Fejes Balázs, a harmadik pedig Antal Bence lett.

A haladó kategóriában Csajbók Regő bizonyult a legjobbnak, a második helyen Kálló Bence, a harmadikon pedig Nagy Bence végzett.

Fotó: Beküldött fotó

A versenyzők a sporthorgász egyesület és a tábor támogatóinak, a Magyar Országos Horgász Szövetségnek, Besenyszög Város Önkormányzatának, a MAG-TÁR Szövetkezetnek, a Beseny-juh Szövetkezetnek és a táborozó gyermekek szüleinek és családtagjainak köszönhetően bőséges díjazásban részesültek.

Fotó: Beküldött fotó

Az egyesület mindenképp szeretné kifejezni köszönetét a tábor megvalósítását elősegítő horgásztársaknak, az egyesület tagjainak, Mile Ildikónak, Szabó Máriának, Nagy Józsefnek, Szabó Jánosnak, Pataki Benőnek, Tóth Ferencnek, Csapó Melindának és férjének, Juhász Péternek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában