netútinfó

2019.07.27. 09:30

Mostantól a Waze segíthet a szolnoki dugók elkerülésében

Igazán jó segítség lehet a közlekedés során egy sokoldalú mobilapplikáció, mint amilyen a Waze is. Immáron a szolnoki járműforgalmi helyzetről ezen keresztül is lehet tájékozódni.

Forrás: Waze

A sokak által ismert és kedvelt közösségi alapon működő navigációs szoftver használatával a felhasználók valós időben kapnak információt a forgalmi helyzetről, tájékozódhatnak a javasolt útvonalat illetően, az esetleges akadályokról, illetve maguk is bejelenthetnek dolgokat a balesettől az útépítésen át a rendőrig.

A szolnoki önkormányzat mostantól rendszeresen feltölti az alkalmazásba az általa ismert forgalmi eseményeket, ezzel is segítve a lakosság számára a hatékony közlekedést. A program letöltése és használata ingyenes, azonban számolni kell az adathasználattal.

A Waze-n keresztül immáron arról is tájékoztatást kaphatunk, hogy e hét elejétől, csúcsidőn kívül, azaz délelőtt 9 óra és 14 óra között a közlekedési lámpák szabályozzák a forgalmat az Ady Endre út és a Pólya Tibor utak kereszteződésében; 9 óra előtt és 14 óra után továbbra is a korábban bevezetett, és a nagyobb forgalom levezetésében hatékonyabb sárga villogóra állítják a lámpákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában