SZOLNOK

2019.09.23. 16:27

Családi Egészségnapot rendeznek Szolnokon

Immár 9. alkalommal tartanak Családi Egészségnapot vasárnap Szolnokon, a Tiszaligeti Sportcsarnokban. A rendezvény Szolnok önkormányzata, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház – Rendelőintézet és a MÁV Kórház és Rendelőintézet együttműködésében valósul meg.

Kovács Berta

A programokat ismertető hétfői sajtótájékoztatón, ahol mindkét kórház képviselője is jelen volt, Szalay Ferenc polgármester hangsúlyozta, az önkormányzat számára kiemelkedő szereppel bír a város lakosainak egészségmegőrzése. Ez a törekvés lebegett a városvezetők szeme előtt Szolnok Város Egészségtervének megalkotása során is.

Az ingyenes eseményen szűrésekkel, egészségügyi tanácsadással, dinamikus és időseket lassabb mozgásformák kipróbálási lehetőségével, gyerekprogramokkal, egészséges ételek kóstolásával várják az érdeklődőket „0-tól 100 éves korig”. A segítő szándékúakat véradásra is hívja a Vöröskereszt. Idén is nívós színpadi programok színesítik a rendezvényt, melynek zárásaként fergeteges családi táncos fináléra invitálják a gyerekeket, felnőtteket, időseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában