cserkeszőlő

2019.09.18. 10:21

Ötvenkét új parkolót alakítottak ki a községben

Eddig megoldatlan volt a cserkeszőlői önkormányzat és a helyi Petőfi Sándor Általános Iskolához érkezők biztonságos parkolása. Kedden délután viszont átadták az Ady Endre utcán megépített parkolókat, így aki ezután cserkeszőlői közintézményekhez érkezik, kényelmesen helyet találhat majd.

P. Pusztai Nóra

Kedden délután avatták fel az új parkolóhelyeket.

Forrás: Beküldött fotó

– Ötven normál és két mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyet hoztak létre – mondta Illés Sándor, Cserkeszőlő alpolgármestere. A közel ötvenmilliós beruházás során a parkolónál vízelvezető rendszert is kialakítottak, illetve további forrásokból az iskola előtti járda is térköves burkolatot kapott.

– Biztonságosabb közlekedést és kényelmes parkolási viszonyokat teremtve, a jelen beruházással tovább szépül a település – hangsúlyozta az alpolgármester, aki hozzátette, hogy a tervek szerint a helyi iskola négy tanteremmel, berendezési tárgyakkal és egy tornateremmel bővülhet majd a közeljövőben.

Kedden délután avatták fel az új parkolóhelyeket.
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában