GALÉRIÁVAL

2019.10.03. 19:12

Tisza-tavi polgármesterek találkoztak Tiszafüreden

A „Tiszta tó a Tisza-tó” konferenciájának és a Tisza-tavi polgármesterek találkozójának adott otthont a tiszafüredi Kovács Pál Művelődési Központ.

A 2016-ban indult környezetvédelmi projekt fő célja, hogy a Tisza-tó térségében ráirányítsa a figyelmet a környezettudatos szemléletre és magatartásformára, amely páratlan összefogást eredményezett az állami, civil, önkormányzati és vállalkozói szféra között. A csütörtöki szakmai előadásokat követően a program díjátadásokkal fejeződött be.

2019-ben a „Tisza-tavi régióért” díjat Busi László rendőr ezredes, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság kapitányság vezetője, az „Év Tisza-tavi polgármestere” díjat Magyar Csilla, Kisköre polgármestere a „Tisza-tavi régió Fejlesztéséért” díjat Ujvári Imre, Tiszafüred polgármestere, és a „Tisza-tó Zöld Nagykövete” megbízólevelet Lovas Attila, a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság igazgatója vette át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában