Szolnok

2019.11.15. 16:30

További parkolók kialakítását tervezik a Széchenyi városrészben

Elkészültek a Hild Viktor úti parkolók a Széchenyi-lakótelepen.

Szabó Lilla Laura

Az elkészült parkolóknál tartottak sajtótájékoztatót

Fotó: Csabai István

Ez alkalomból tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Szalay Ferenc polgármester, valamint Rehó János és Borda Zoltán önkormányzati képviselők. Az eseményen jelen volt Lits László, az NHSZ ügyvezető igazgatója is.

– Negyvennégy új parkolóhely készül majd a városrészen. A továbbiakban egyebek mellett a Botár Imre és a Malom úton alakítunk ki parkolásra alkalmas tereket. A gépjárművek száma jelentősen megnőtt az utóbbi tíz évben, ami mindenképpen indokolja a bővítést – részletezte Szalay Ferenc.

– A parkolóhelyek kialakítása a Lovas István, valamint az Aranyi Sándor út végét is érinti. Emellett fontos megjegyezni, hogy a Csóka utca aszfaltborítást kap a jövőben – fejtette ki Rehó János.

A Széchenyi városrészen számos terület javítási munkáit tűzték ki célul. A Varjú és Fakopács utca közötti területen mihamarabb szükséges járdát építeni, mondta Borda Zoltán. Az ott lakók és a környékbeliek jelenleg csak a füvön keresztül tudnak közlekedni – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában