séta-tér 2019

2019.12.16. 16:30

Kiderült, ki lett megyénk Aranytollas diákja

Egy hónap alatt negyvenkét cikk jelent meg öt megyebeli iskola tanulóinak tollából.

Az Új Néplap főszerkesztője Király Ernő és dr. Pataki Mihály címzetes igazgató mellett a SÉTA programért felelős újságírók – P. Pusztai Nóra, Szabó Lilla Laura – értékelték az alkotásokat.

Az Aranytollas diák címet idén Mikle Dorina: Még mindig élményt jelent egy jó könyv című frappáns írása nyerte el. A törökszentmiklósi Székács Elemér Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium tizenegyedikese huszonötezer forintos könyvutalvánnyal és egy arany tollal lett gazdagabb, valamint a második helyezett Lefor Petrával (Verseghy Ferenc Gimnázium, Szolnok) és a harmadik helyezett Miskolczi Zsófiával ( Karcagi SzC Teleki Blanka Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Kollégiuma, Mezőtúr) részt vehet a nyári SÉTA táborban, ahol további ismereteket sajátíthatnak el.

A program során a cikkek a szoljon.hu facebook oldalán is megjelentek. Az iskolák versenyét az online aktivitás döntötte el. A szolnoki Verseghy Ferenc Gimnázium diákjai messze a legtöbb kedvelést és megosztást gyűjtötték össze, így ő intézményük költheti el a százötvenezer forintos Edenred vásárlási utalványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában