Szolnok

2020.01.06. 19:00

Kedves üzenetekkel lepték meg postásaikat a pletykafalusiak

Ismét rendhagyó kezdeményezést indított a Pletykafalu közössége.

P. Pusztai Nóra

A környéken élők a postásaik (Csordás Gábor és Csathó Róbert) munkáját köszönték meg.

– Egész évben szívvel-lélekkel, és mindig jó szóval hozták nekünk a küldeményeket. A pletykafalubeliek közül több mint százan fogadták nyitottan az ötletet, hogy ajándékozzuk meg őket – tudtuk meg Fekete Anikótól, a közösség aktív tagjától, aki a posta vezetőjével egyeztetve juttatta el az összegyűjtött jókívánságokat a kézbesítőknek.

– Nagyon meglepődtünk attól az összehangolt szeretettől, ami ránk zúdult – mesélte Csordás Gábor kitérve arra, hogy a kedves üzeneteknek és rajzoknak egyaránt örültek.

Pletykafalunak a nevében is benne van, hogy olyan, mint egy kistelepülés. És bár lassabban lehet kihordani a leveleket, mint a tömbházas környékeken, valamint az időjárásnak is jobban ki vagyunk téve, mégis jobb itt dolgozni, mivel szinte mindenkit személyesen ismerek. Fel tudok készülni a lakosokra, például aki beszédesebb, arra több időt szánok. Aki szereti az embereket, annak nem olyan bonyolult munka ez – vallja Csordás Gábor, aki tizenhét éve dolgozik a körzetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában