Galériával

2020.02.29. 19:00

Besenyszögi vendégeikkel farsangoltak a nagykörűi nyugdíjasok

A napokban tartották a Nagykörűi Őszirózsa Nyugdíjas Klub megvendégeléssel egybekötött farsangi mulatságát a Nagykörűi Művelődési Házban.

Szoljon.hu/V.B.E.

Fotó: Vágó B. Endre

– Nem szeretünk mulatni csak jól érezni magunkat! – jelentette ki tréfásan Farkas Géza, a vendég besenyszögi nyugdíjasok vezetője.

Immár nyolc éve járnak át kölcsönösen egymás rendezvényeire, legközelebb áprilisban viszonozni fogják a meghívást. A nagykörűiek Besenyszögről hívták a mulatságban zenélő Domány fivéreket, Ernőt és Lászlót is. A fellépők Tóth Éva-Leblanc Győző páros volt.

Amint Nádas Emilné Katika néni, a nagykörűi klub vezetője elmondta, nagyon készültek az eseményre, a klub téli szünete után most találkoztak először. A finom ebéd után, délután jelmezes felvonulással folytatták a farsangolást, de nem hiányzott a farsangi fánk sem. Azt is jelezte a klubvezető, hogy minden támogatónak nagyon köszönik a segítséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában