Ezen a napon

2020.03.01. 20:10

Ez történt a megyében az elmúlt 5 évben március 1-én

Bár ritkábban jelentkezünk összeállításunkkal, de ma is hoztunk 1-1 hírt az előző évekből. Lássuk, mi történt Jász-Nagykun-Szolnok megyében ezen a napon.

házsé/szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

2019. 03. 01.

Milliárdos fejlesztést hajt végre a Segura

4,2 milliárd forintból fejleszti szolnoki gyárát a Segura cégcsoport. Az autóipari alkatrészgyártó hatékonyságnövelő beruházásáról a külügyminisztériumban tájékoztattak. A fejlesztés arról szól, hogy a cég digitális, intelligens informatikai eszközöket alkalmaz annak érdekében, hogy a legmodernebb technológiát használhassák gyártási tevékenységük során. Olvassa el a részleteket ITT!

 

2018. 03. 01.

Az önkormányzat azt ígérte, javít a tiszavárkonyi utca kátyús helyzetén

Egy nagymama keresett meg minket a település egyik útján tapasztalható közlekedési gondok miatt. A lánya él a településen, egy Könyök úti házban. A gondjuk az, hogy nagyon rossz minőségű, kátyús, gödrös útról van szó, melyen gyalog alig lehet kijönni, járda se igen van, vagy már nem használható. Ha szeretné megtudni, mikorra ígérték a javulást, kattintson!

 

2017. 03. 01.

NAV-végrehajtás a miklósiak ravatalozójának üzemeltetője ellen

A közelmúltban vált jogerőssé egy nem mindennapi árverés. Kalapács alá került a törökszentmiklósi ravatalozó. Hogy miért volt erre szükség? Olvassa el!

 

2016. 03. 01.

Elszabadultak az indulatok – nagyon sajnálják a történteket

Foghíjasan indult az elmúlt hétvégén a megyei I. osztályú bajnokság, hiszen a nyolcból két mérkőzést is elhalasztottak, egyaránt a pálya használhatatlansága miatt. A hatból pedig egy találkozó idő előtt ért véget, Kunszentmártonban nézőtéri atrocitások miatt Szabó József játékvezető a hajrában lefújta az összecsapást. A részletekért kattintson!

 

2015. 03. 01.

Szolnoki srácot tesztelt az Arsenal

Betartotta ígéretét az Arsenal futballakadémája, s meghívta görögországi utánpótlás edzőtáborába a 2001. augusztus 26-én született Mihályi Márkot próbajátékra. Hogy mi történt kint tartózkodása alatt, olvassák el ITT.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában