Szolnok

2020.04.15. 16:30

Az egyesületnél jelenleg a munkatársak élvezhetik a kezeléseket

Az ÉN IS VAGYOK! Mozgássérültek Egyesülete az elmúlt két évben jelentős mértékben fejleszthette rehabilitációs eszközparkját.

Kovács Berta

Mivel az ügyfélforgalom és a kezelések szünetelnek, így a terápiás eszközöket most az egyesület munkatársai használhatják

Forrás: Beküldött fotó

A 2018-as és ’19-es Tiszavirág Fesztiválon a Szolnok Rotary Club jótékonysági fröccskínálásán befolyt adományokból rehabilitációs és fizioterápiás eszközökkel gazdagodhatott. Olyan készülékeket kaptak, mint vibrációs tréner, CHI-gép, pulzáló mágnesterápiás készülék, Tens gép, kézi masszírozó, erősítő gumikötél és gumiszalag, bordásfal, masszázslabda, Bioptron lámpa, Sonother Combi ultrahangkészülék.

Mivel az ügyfélforgalom és a kezelések szünetelnek, így a terápiás eszközöket most az egyesület munkatársai használhatják
Fotó: Beküldött fotó

A fizioterápiás kezelések sikeresek, nem véletlen, hogy nullától kilencvenkilenc éves korig van rájuk igény. Ki-ki a megfelelő eszközök segítségével – a tornaeszközöktől a mágneslepedőn keresztül – szakemberek közreműködésével gyógyulhat, regenerálódhat.

Mivel jelenleg a koronavírus-veszély miatt az ügyfélforgalom és a kezelések is szünetelnek, az egyesület szolnoki, Széchenyi-lakótelepen található telephelyén most a szervezet munkatársai élvezhetik a készülékek, eszközök jótékony hatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában