Jótékonysági licittel segítik Jászberény vírus elleni küzdelmét

A Jövőkép Alkotók Egyesülete lehetőségei szerint ötvenezer forint felajánlásával segíti Jászberény város koronavírus elleni védekezését – tájékoztatta hírportálunkat az egyesület.

Illés Anita

A licitre bocsátott alkotások

Forrás: Jövőkép Alkotók Egyesülete

A civil szervezet licitre bocsátotta alkotó tagjainak több művét. A befolyt összeg hetvenöt százalékát szintén átutalja az önkormányzatnak a vírus elleni küzdelem segítésére létrehozott adományszámlájára. Az egyesület a licit során megvásárolt művekből befolyt összeg huszonöt százalékát pedig az adott festmény, grafika alkotójának ajánlja fel.

A licitre bocsátott alkotások
Fotó: Jövőkép Alkotók Egyesülete

A kialakult helyzet ugyanis jelentősen sújtja az előadó- és alkotóművészek legtöbbjét is, akik élőben leginkább rendezvényeken, színpadokon, kiállítóterekben tudnak a közönség előtt megmutatkozni. A jótékonysági licit alkotásait a Jövőkép Alkotók Egyesület Facebook oldalán lehet szemügyre venni, valamint az ajánlatokat is a civil szervezet közösségi oldalán található, a műveket bemutató fényképalbum alatt, nyilvános hozzászólásban lehet megtenni április 30. 15 óráig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában