Polgár Zsuzsa

2020.04.28. 11:30

Második könyvét írja a törökszentmiklósi szépségkirálynő

Tavaly megjelent önéletrajzi kötete, az Egy műkörmös naplója akkora sikert aratott az olvasók körében, hogy már a folytatását írja a törökszentmiklósi Polgár Zsuzsa. A volt szépségkirálynő jelenleg otthonából dolgozik, az írás mellett különböző márkákat reklámoz az interneten keresztül.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Beküldött fotó

– Magam is meglepődtem azon, hogy mekkora örömmel fogadták a könyvemet, a mai napig bővül az olvasótáborom. Nagyon sok visszajelzés érkezett arról is, hogy örülnének a folytatásnak... – válaszolja arra a kérdésre az író, miért kezdett bele a könyv folytatásába.

A tavaly megjelent Egy műkörmös naplója című kötet azt az időszakot mutatja be, amikor a fiatal lány Magyarországot és családját hátrahagyva a spanyolországi Mallorca szigetére költözött, munkát vállalt, később saját vállalkozásba kezdett. A pörgős, izgalmas cselekményen keresztül számtalan élethelyzetbe is bepillanthat az olvasó, gazdag nőkébe, külföldön szerencsét próbáló fiatalokéba és persze az íróéba is.

Könyvet ír és modellkedik, már a második önéletrajzi kötetét írja a volt szépségkirálynő, Polgár Zsuzsa
Fotó: Beküldött fotó

– Az új könyv az előző folytatása lesz, hiszen még maradt a tarsolyomban erről az időszakról jó néhány történet. Nemrég kezdtem el írni, jelenleg a vírus miatt otthonról dolgozom, így van időm erre is. Korábban ugyan írtam már néhány oldalt, de most tudok igazán foglalkozni vele – mondja a csinos lány, aki azt is elárulja, mi segít neki a könyv folytatásban.

– Az olvasóim véleményéből sok ötletet merítek. Szerencsére nincs ezzel kapcsolatban negatív tapasztalatom, mindenkinek tetszett. Volt több olyan olvasóm is, akik a nyaralásuk alatt ellátogattak több olyan helyszínre, amely szerepel a történetemben. El is küldték nekem az ott készült fotókat. Nagyon sok külföldön élő magyart is érdekelt a könyv, rengetegen rendeltek. Kikérem a véleményüket, hogy melyik rész tetszett nekik, miről olvasnának még szívesen, próbálom ezeket összegyűjteni és ezek alapján megírni a következő részt.

Azt egyelőre nem tudja, hogy a folytatás mikor jelenik meg, hiszen a koronavírus Zsuzsa életét is átírta. A nyár elejére tervezett könyvbemutatóját is el kellett halasztania, így még az elmaradt eseményeket is szeretné megtartani. Könyvére egyébként több ismert ember is felfigyelt, például a Groovehouse énekesnője, Judy is.

– Többször találkoztunk és beszélhettünk, hiszen ő is írt egy önéletrajzi könyvet. Más-más módon, de mégiscsak vannak hasonlóságok a történeteinkben. Akár a küzdésről beszélünk, vagy arról, hogyha valaki valamit el szeretne érni, akkor ne engedje meg, hogy hátráltassák, bátran küzdjön a céljaiért! A kitartás és a munka meghozza a gyümölcsét. Az irigy, negatív embereket el kell engedni, én is ezt tettem, pozitív emberekkel veszem körbe magam. Büszke vagyok arra, hogy mindent magamtól értem el, persze sokan biztatnak és támogatnak az utamon, ami elengedhetetlen a sikerhez – vélekedik az író.

Fotó: Beküldött fotó

A volt szépségkirálynő, Polgár Zsuzsa jelenleg több ismert márka modellje, a termékeket az interneten keresztül reklámozza, vagyis úgynevezett influencerként dolgozik.

– Mindig olyan cégek termékeit képviselem, amelyek illeszkednek a profilomba. Különböző sminkeket, ruhákat, fürdőruhákat, kozmetikumokat és étrendkiegészítőket reklámozok. Például nemrég kaptam felkérést egy országos cégtől, amelyet már kétszer képviseltem.

Nagyon örülök, amikor egy vállalkozás újra megkeres, hiszen ez azt jelenti, hogy jól végeztem a munkámat. Büszke vagyok arra, hogy ma már nem csak mint modell és influencer dolgozom, de egy gyémántékszer cég arca is lettem – mondta munkájáról az író.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában