Ezen a napon

2020.05.03. 20:00

Ez történt a megyében az elmúlt 5 évben május 3-án

Ismét kutakodtunk régebbi cikkeink között, és elhoztunk önöknek egyet-egyet az elmúlt évekből. Lássuk, milyen érdekességek történtek Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

2019. 05. 03.

Kuvaszfrász: nálunk nincs gond a fajtával

Ugyan a kuvaszt tavaly év elején felvették a hungarikumok sorába, a kiváló terelő-, őrzőeb sokat veszített népszerűségéből az idők folyamán. Nemrég szárnyra kapott a hír, miszerint hamarosan eltűnhet ez a kutyafajta. Ha kíváncsi, mit gondolt erről egy tenyésztő, olvasson tovább IDE kattintva.

 

2018. 05. 03.

Hosszú évek után véget ért a vita a tiszazugi települések között

Hosszú pereskedés után egyeztek meg az önkormányzatok. A problémát az egykori iskolatársulási követelések okozták. A részleteket, és hogy kinek mennyit kellett fizetnie, olvassa el ITT.

2017. 05. 03.

Beton ékek közé szorult a ló

Sikerült kiszabadítani az állatot. Hogyan? A részletekért kattintson!

 

2016. 05. 03.

„Sötét erő” szállta meg a könyvtárat

A megyében eddig Karcagon, Tiszafüreden és Abádszalókon járt, most viszont Szolnokon is látható Szabó István tiszaörsi karbantartó Star Wars-figurákat bemutató kiállítása. Hogy mitől fél a gyűjtő és hol járt már a kiállítása, azt IDE kattintva elolvashatja.

 

2015. 05. 03.

Adományokból vált bevethetővé a feszítő-vágó

A túrkeveiek segítő szándékának köszönhetően újult meg és vált bármikor bevethetővé a közelmúltban az a hidraulikus feszítő-vágó berendezés, amelyet közel három éve szerzett be a túrkevei Mentő- és Tűzoltóegyesület. Az összegyűjtött összeg nagyságáról és szükségességéről ITT olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában