Háromszáz adag vadételt kaptak a Jászság egészségügyi dolgozói

A térség vadászai és vadgazdálkodói is csatlakoztak az Agrárminisztérium tájegységi fővadászainak országos kezdeményezéséhez. Ennek keretében a Jászságban mintegy háromszáz adag vadételt ajándékoztak az egészségügyi és szociális ágazatban dolgozóknak.

Illés Anita

Kétszáz adag őzhúst adtak át a berényi kórházban

Fotó: Gémesi Balázs

Kelemen József tájegységi fővadász a minap Pócs János országgyűlési képviselő társaságában kétszáz adag őzhúst adott át a Jászberényi Szent Erzsébet Kórháznak. Az intézmény dolgozóinak nevében Dr. Sinkó-Káli Róbert főigazgató köszönte meg a nagylelkű adományt.

Kétszáz adag őzhúst adtak át a berényi kórházban
Fotó: Gémesi Balázs

A vadászok felajánlásukkal hálálták meg a járvány elleni küzdelemben végzett áldozatos munkát. A konyhakész állapotra feldolgozott őzhúst a kórház konyhájának csapata készíti majd el a dolgozóknak. A széles körű társadalmi összefogás részeként Jászapátin száz adag vadételadománnyal ismerték el a mentősök és a szociális dolgozók helytállását ebben a nehéz időszakban. A Gróf Széchenyi István Katolikus Középiskola és Kollégium tankonyhájának profi csapata ízletes őzpörköltet készített a vadhúsból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában