K+F háttér

2020.05.20. 11:30

Új vállalkozói műhellyel bővült nemrég a jászfényszarui ipari park

Elkészült az új vállalkozói műhely a jászfényszarui ipari parkban. Néhány évvel ezelőtt adták át a vállalkozói házat, majd a kis- és közepes vállalkozások részéről további műhelyekre volt igény.

Illés Anita

Vállalkozói műhellyel segítik a cégeket az ipari parkban

Fotó: Gémesi Balázs

– Az önkormányzat jóváhagyta az Ipari Centrum Kft. bővítési szándékát. A tervek elkészítését és az engedélyezést követően tavaly nyáron elkezdődött az építkezés – tájékoztatott Versegi László, a cég ügyvezetője. A négy egységből álló épületet a bérlők igényei szerint alakították ki.

– Az egyik bérlőnek például abban segítünk, hogy részt tudjon venni kutatás-fejlesztési pályázaton – tette hozzá. Az ipari övezetben folyamatosak a fejlesztések, parktelepítést végeznek és rendezik a zöldfelületeket. Üzleti inkubátorház is épül, ahol a kezdő, illetve a fiatal cégek műhely- és irodaigényét biztosítják majd. Ezt a tervek szerint augusztusban adják át. A projekt keretében inkubációs programot dolgoznak ki. Ebben többek között különböző szolgáltatások, kedvezményes eszközhasználat, bérlés, tanácsadás és képzés szerepel.

Vállalkozói műhellyel segítik a cégeket az ipari parkban
Fotó: Gémesi Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában