Videóval

2020.06.08. 14:00

A rajongókat is bevonta legújabb klipjébe a szolnoki zenekar

A rajongókkal közösen készítette el új klipjét a szolnoki pop-ska-lakodalmas banda, a BODRI zenekar.

Czakó Nóra

A videó, ami a Bodri Lagzi Mix 1 címet kapta, a csapat Facebook-oldalán debütált, és pár óra alatt elérte az ötezer megtekintést. A zene egy magyar nóta egyveleg, amely a BODRI sajátosságait tükrözi: a dobot, gitárokat élőben játszották fel az egyik szolnoki stúdióban, néha felbukkan egy kis torz gitár is, és erre a keverékre jön pár hangulatos lagzis szintiszóló.

– Most jó ideig mi, és a rajongók is be voltunk zárva, így arra gondoltunk, bevonjuk őket is egy kis otthoni éneklésbe. Ezzel is telik az idő, és a léleknek is jót tesz egy kis magyar nóta – mondta Bodri Koma, a zenekar dobosa.

– Mi is minden videót otthon rögzítettünk, illetve közzétettünk egy felhívást, hogy a rajongók is küldhetnek felvételeket. Sokan jelentkeztek, mindenki lelkesen bulizott a lakásban vagy az udvaron az előzetes demóra, mi pedig beletettük ezeket a videóba. Nekünk nagyon tetszik a végeredmény, reméljük a közönség is így lesz ezzel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában