javulás mutatkozik

2020.07.04. 07:00

A közbiztonság helyzetét elemezték Jászboldogházán

A koronavírus-járvány miatt hosszú idő után, június 24-én újra ülésezett a képviselő-testület a községháza tanácskozótermében.

Illés Anita

A soron kívüli ülésen a napirendi pontok sorában elfogadták a település 2019. évi közbiztonságának helyzetéről szóló beszámolót.

A község honlapján közzétett dokumentumból egyebek közt megtudhattuk, hogy Jászboldogházán tavaly kilenc bűncselekményt regisztráltak, míg ez a szám 2018-ban tizenegy volt. A község területén 2019-ben kettő regisztrált közlekedési baleset történt, mindkét esetben nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléssel. A balesetek során az ittasság nem játszott szerepet – mutat rá az elemzés. A beszámoló részletezi a közbiztonság érdekében tett intézkedéseket és az azzal kapcsolatos feladatokat is.

A döntéshozók elfogadták a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. beszámolóját a településen nyújtott 2019. évi tevékenységéről, valamint a könyvtár, információs és közösségi hely tájékoztatóját is. Ezenfelül tárgyaltak a szennyvízberuházási tanulmány elkészítéséről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában