szolnok

2020.07.06. 11:30

Fehérváry maradt az ÉN IS VAGYOK! egyesület elnöke

Júniusban tartotta tisztújító közgyűlését az ÉN IS VAGYOK! Mozgássérült Generációk Érdekvédelmi Egyesülete.

Forrás: Beküldött fotó

A közhasznúsági beszámoló elfogadása mellett az elmúlt év szakmai értékelése is megtörtént, valamint szó esett az idei elképzelésekről.

A görögkatolikus templom udvarán gyűléseztek
Fotó: Beküldött fotó

A tisztújító szavazás eredményeként az elnök személye nem változott, a közgyűlés ismételten Fehérváry Tündét választotta meg az elkövetkezendő öt évre. Az egyesület vezető tisztségviselői közé új tagot választottak be dr. Hegedűs Emese személyében, aki ezentúl a titkári posztot tölti be. A tisztújítást követően az elnök ismertette a következő évekre vonatkozó terveit.

Fehérváry Tünde elmondta, programjaikban újdonságként többek között önálló élet tréninget fognak szervezni a fiataloknak a szülők kérése nyomán. Felmerült az igény egy 24 órás felügyeletet biztosító krízisközpont létrehozására, ahol szükség esetén a gyerekeket, fiatalokat bizonyos időre (elutazás, betegség) elhelyezhetik, valamint egy nappali intézményre, ahol különféle foglalkozásokat tartanának. Ezek megvalósítási lehetőségeit is keresik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában