Magyar Falu Program

2020.07.23. 07:00

Új falugondnoki járművel gazdagodott Mezőhék

Új szolgálati járművel gazdagodott a település a közelmúltban. A Magyar Falu Program keretében egy modern falugondnoki autót vehetett át Fórizs Ágnes Karolina polgármester. Az eszköz beszerzésére közel tizenötmillió forintnyi forrásból nyílt lehetőségük.

Szabó Lilla Laura

– Örülünk, hogy megérkezett a jármű, ideje volt már lecserélni a korábbit. Minden bizonnyal jó szolgálatot tesz az új – mondta a település vezetője. Hozzátette, számos egyéb pályázatuk is elbírálásra vár, bíznak benne, hogy hamarosan további fejlesztések megvalósulásával támogathatják a települést.

Kóródi Nikoletta, a település falugondnoka, alpolgármestere szintén nagy örömmel fogadta a „jövevényt.”

– Bátran kijelenthetjük, hogy a munkám alapeszköze az autó. A korábbival is számtalan helyzettel megküzdöttünk, ám ez az új jármű igazán nagy segítség. A másikhoz hasonlóan szintén kilencszemélyes, ebben nincs változás. Azonban jóval felszereltebb és modernebb az elődjénél. Külön öröm, hogy ülésfűtés is van benne, bevallom, ez az egyik nagy vágyam volt – árulta el mosolyogva Kóródi Nikoletta. Az új eszközt már az első napon munkára fogta a falugondnok, azóta szinte folyamatosan úton van vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában