fogadj örökbe!

2020.08.23. 15:30

Ők a legrégebbi lakók: meglátogattuk a szolnoki állatotthont

Augusztus 16. a hontalan állatok világnapja. Ennek apropóján ellátogattunk a Szolnok Városi Állatotthonba, hogy bemutassuk a legrégebbi lakókat, hátha könnyebben gazdára találnak.

Szoljon.hu

Segal

Fotó: Szoljon.hu

Nagy volt a lelkesedés a kutyusok között, mikor egy nem megszokott arc közeledett feléjük. Egytől-egyig mind hangos ugatással jelezte érdeklődését és vélhetően vágyát egy kis plusz kedvességre. Egyértelműen igénylik a szeretetet, a viselkedésüket, pofijukat elnézve pedig meg is érdemlik.

Most bemutatjuk a négy legrégebbi lakót, akik mind arra várnak, hogy valaki(k)nél végre végleges otthonra találjanak.

Segal, kb. 6 éves

Ez a nagytestbe csomagolt kedvesség immár 5 éve az állatotthon lakója, ezzel sajnos övé ez a szomorú első hely. Segal egy nagyon emberbarát kutyus, imádja a gyerekeket is. Más kutyákkal viharos a viszonya, éppen ezért egyedüli házőrzőként szeretnék örökbe adni. Szépen sétál pórázon, okos, és nagyon jól motiválható.

Segal
Fotó: Szoljon.hu

Foci, 5 éves múlt

Nagyon embercentrikus, egy simogatásért, egy ölelésért, pusziért, tehát egy kis kedvességért bármire hajlandó. Mindenképpen lakásba szeretnék adni, ugyanis ás. Szóval ha nincs beton alja a kerítésnek, akkor van rá esély, hogy elszökik. De egyébként egy imádnivaló tündér, aki azonnal produkálja magát, ha valaki közeledik felé.

Foci
Fotó: Szoljon.hu

Csoki, 8 éves

Imádja, ha szeretgetik. Azonnal eldobja magát, ha egy kis extra simogatás van kilátásban. Az emberekkel, gyerekekkel és a kutyák nagy részével is nagyon jól kijön. Ő fogadta leghiggadtabban a közeledésünket, de már nagyon várja, hogy egy szerető gazdi érkezzen érte.

Csoki
Fotó: Szoljon.hu

Astor, 3 éves

Nagyon jó házőrző, de családi kutyának is tökéletes. A gyerekekkel is nagyon kedves, egy rendkívül toleráns eb, aki szuperül idomul a gazdáihoz. Jól motiválható, könnyen tanul, okos, nagyon jó őrző-védő ösztönei vannak. Más kutyákkal ő is rivalizál, úgyhogy egyedüli kutyusnak érdemes befogadni. Viszont csak kertes házba mehet.

Astor
Fotó: Szoljon.hu

 

Ha szívesen megnéznék élőben is ezeket a kedves négylábúakat, látogassanak el a Szolnok Városi Állatotthonba, és ha lehetőségük van rá, fogadjanak örökbe egy szeretetre éhes kutyust. Nem bánják meg!

Sorozatunkat pedig hamarosan folytatjuk, ahol majd újabb kiskedvenceket mutatunk be, akik ugyancsak végleges gazdira várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában