katicás kép

2020.08.19. 14:00

Újabb színes rajz került a szajoli aluljáró falára

Évek óta szépül a település két részét összekötő aluljáró, egyre több színes rajz díszíti a 4-es számú főút alatti falakat.

Rimóczi Ágnes

A legújabb, katicás képet a nyári könyvtári tábor ihlette

Fotó: Rimóczi Ágnes

– Az aluljáró szépítését 2015-ben kezdtük el, azóta minden évben meghirdetjük a „Nagy Aluljáró Festést” – felelte érdeklődésünkre Czékmási Csilla. A közösségi ház és könyvtár vezetője kiemelte, hogy az alkotók többnyire a nyári táborok élményeit örökítik meg a rajzokon, és minden évben nagy segítséget jelentenek az ötvenórás közösségi szolgálatban részt vevő fiatalok, valamint a diákmunkások.

– Általában ők festik, javítják az előző években készült rajzokat, illetve ötleteikkel is segítik az új alkotások születését. Ebben az évben Fenyves Réka és Csonka Jázmin munkáját szeretnénk megköszönni, akik előrajzolták a figurákat, és a kisebbeknek segítettek a festésben – részletezte az intézményvezető.

A legújabb, katicás képet a nyári könyvtári tábor ihlette
Fotó: Rimóczi Ágnes

A legújabb, katicás képet az idei nyári könyvtári tábor ihlette, melyet augusztus 3–14. között szerveztek meg. A színes programok között szerepelt papírszínház, kézműveskedés, meseolvasás és filmvetítés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában