közgyűlés

2020.09.23. 07:00

Évet értékeltek a miklósi polgárőrök

A tavaly vállalt és teljesített feladatokról, valamint az elért eredményekről is szó volt a városi polgárőrség éves közgyűlésén, melyet a Székács Elemér református középiskola és kollégiumban tartottak.

Molnár-Révész Erika

– Kisebb-nagyobb nehézségek árán, de teljesítettük vállalt feladatainkat, melynek fényes bizonyítéka a 12.550, illetve a rendőrséggel közös 2065 szolgálati óra. Jelzésadás száznyolc, segítségnyújtás hatvanegy esetben történt. Eredményeink felértékelődnek annak tükrében, hogy mindezt önkéntes, társadalmi munkában teljesítették polgárőreink – mondta értékelőjében Kolozsi József, a Városi Polgárőrség Törökszentmiklós elnöke.

A közgyűlésen a gazdaságvezető beszámolt a 2019-es költségvetés felhasználásáról, illetve előterjesztette az idei számokat, végül az ellenőrző bizottság elnökének beszámolójával zárultak a napirendi pontok. A közgyűlés mindhármat elfogadta. Az elnökség döntése alapján tizenkilenc polgárőrt részesítettek elismerésben, míg a városi rendőr-főkapitányság egy polgárőrt különdíjjal jutalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában