támogatás

2020.09.03. 14:00

Robogókkal segítik a megyei polgárőrök munkáját

Robogókat vehetett át hét megyebeli polgárőr egyesület a közelmúltban.

Rimóczi Ágnes

A gépjárműpark fejlesztése elősegíti a gyors reagálást – hangsúlyozta Szabó Zoltán megyei elnök (balra)

Forrás: JNSZM Polgárőr Szövetség

– A tizenkét jármű az ORFK-Országos Bale­setmegelőzési Bizottság közvetlen, négymillió-hétszáze­zer forintos támogatásá­nak, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Polgárőr Szövetség (JNSZM PSZ) százezer forintos támogatásának köszönhető – mondta hírportálunknak Szabó Zoltán.

A megyei polgárőr szövetség elnöke hozzátette, hogy a szövetség koordinátorai a területükhöz tartozó egyesületek gépjárműparkját felmérve, valamint a végrehajtott és jövőbeni feladatok végzése alapján tettek arra javaslatot, mely egyesületek kapják a robogókat. A motorok a megyei szövetség tulajdonában maradnak, az egyesületek az üzembentartók lesznek.

A gépjárműpark fejlesztése elősegíti a gyors reagálást – hangsúlyozta Szabó Zoltán megyei elnök (balra)
Fotó: JNSZM Polgárőr Szövetség

– Cél a polgárőrök mobilitásának elősegítése, a gyors reagálás lehetővé tétele és fejlesztése – hangsúlyozta a megyei szövetség elnöke.

A hétből öt egyesület két-két robogót kapott, míg kettő egyet-egyet. Eszerint Besenyszögre, Jászdózsára és Jászfelsőszentgyörgyre, Tiszafüredre és Nagyrévre 2–2 robogó került, míg Kengyel és Tiszatenyő polgárőrei 1–1 új járművet vehettek birtokba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában