marketingtevékenység

2020.09.21. 14:00

Újabb elismerést kapott Szolnok

Az elmúlt években megszerzett elismerések után a megyeszékhely önkormányzata ezúttal a Magyar Városmarketing Díj 2020 pályázaton szerezte meg az önkormányzat és a város számára a Városmarketing gyémánt 2020 védjegyet.

Hartai Gergely

A Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézetének szakmai támogatásával létrehozott Magyar Városmarketing Díj pályázaton idén öt kategóriában lehetett indulni. A zsűri a marketingmunka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismerte el a Városmarketing gyémánttal.

Ebben az évben a Szolnoki Nyár 2019 című kiadvány, a Bringás reggeli rendezvények megvalósítása, a Tiszta Szolnokért környezetszépítő verseny arculatának megalkotása, az Európai Mobilitási Hét – Autómentes nap, az Újragondolt Szolnoki Csipkecsokoládé, valamint a PONT AKTÍV kiadvány részesült elismerésben. A Városmarketing gyémánt védjegy Szolnok kiváló marketingtevékenységét minősíti és feljogosítja többek között a védjegy használatára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában