beruházás

2020.10.02. 14:00

Letették az óvoda alapkövét Túrkevén

Letették a leendő református óvoda alapkövét. Az ünnepélyes eseményt a református iskola tanulóinak műsorával színesítették.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Az alapkőletétel után megkezdődhet a kivitelezés

Forrás: Beküldött fotó

– Az intézményben három csoportszobát alakítanak ki, a nyolcszáz négyzetméteres épület hetvenöt kisgyermeket fogad majd – mondta Kereszti Roland református lelkész.

Az alapkőletétel után megkezdődhet a kivitelezés
Fotó: Beküldött fotó

Az ünnepélyes alapkőletétélnél megjelent Szabóné Debre­czeni Ildikó intézményvezető, továbbá Nagy Róza címzetes igazgató, Szabó Mihály gondnok és Lisznyai Sándor kivitelező is. Kereszti Roland lelkész szintén köszöntötte a jelenlévőket. Elsőként Szabóné Debreczeni Ildikó intézményvezető osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel. Kiemelte, a református óvoda építésével együtt a jövő is épül.

– Az új óvodaépületben egyaránt helyet kap majd az okos szeretet, a toleráns és bátorító magatartás, valamint a kreatív kezdeményezések támogatása – részletezte.

Ezután Kereszti Roland lelkész szavaiban kitért arra, mennyire nagy szükség volt erre a beruházásra. A hosszas küzdelmek után pedig végre elérkezett a kivitelezés időszaka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában