Galériával

2020.11.11. 07:00

Játékokra gyűjtöttek akciójukkal Szandaszőlősön

Ismét finom almákat kínáltak a Szolnok-Tisza Rotary Club tagjai Szandaszőlősön.

Rimóczi Ágnes

Fotó: Csabai István

A szervezet „Mosolygó alma” elnevezésű kezdeményezése ugyanis már tavaly is sikerrel zajlott le, éppen ezért a szervezők úgy gondolták, idén is próbálnak ilyen módon segíteni. A szervezet kedden délután a Lengyel Antal téren, az Eszterlánc Óvoda bejáratánál kínált egészséges gyümölcsöt, valamint ezúttal frissen sütött pékárut is, melyekből bárki kaphatott némi adományért cserébe.

A helyszín természetesen nem volt véletlen. Az összegyűlt támogatásból ugyanis a szervezet fejlesztő játékokat vásárol majd, melyeket az érintett intézménynek, az Eszterlánc Óvodának ajándékoznak.

– Aki esetleg lemaradt a kedd délutáni akcióról, a szervezet székhelyén még kaphat a mosolygós almákból – tudtuk meg Bodáné Molnár Júliától, a szervezet alelnökétől.

A Szolnok-Tisza Rotary Club számára lényegesek a hasonló kezdeményezések. A kedd délutáni akcióval és gyűjtéssel is jelezni kívánta mindezt a szervezet. Most elsősorban azt, hogy az adományozás, valamint mások megsegítése mindenkor fontos cél a szervezet számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában