Jászkunság

2020.11.02. 08:00

Sokféle téma érdekelte olvasóinkat az elmúlt héten

Koronavírus-fertőzésben elhunyt a szolnoki Vízpart körúti idősek otthonának egyik lakója, halálos baleset történt Kunmadaras és Berekfürdő között, a 2020-as évet értékelték Abádszalókon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Fotó: Nagy Balázs

Koronavírus-fertőzés miatti szövődményekben elhunyt az SZKTT Egyesített Szociális Intézmény Vízpart körúti otthonának egyik lakója. Az intézménybe október 16-án két negatív teszt után beköltöző 84 esztendős idős embernél október 26-án észlelték a fertőzés első tüneteit, ezért azonnal hívták a Mentőszolgálatot.

Egy abádszalóki lakos személygépkocsival közlekedett Kunmadarasról Berekfürdő irányába, amikor egy útkanyarulatban elveszítette uralmát járműve irányítása felett, a jobb oldali útpadkának ütközött, majd onnan a bal oldali útárokba hajtott, és egy fának ütközve állt meg. A gépjárművezető a baleset következtében az életét vesztette.

Az is ihat egy forró kávét a szolnoki Sirap Vintage Pékség és Kávézóban, akinek nem telik rá. Mivelhogy az üzletben a segítő szándékúak kifizethetnek egy csésze feketét, a blokkot a kijelölt falra tűzhetik, amit aztán egy diák, nagycsaládos vagy idős ember beválthat a pultnál.

Fotó: Nagy Balázs

A koronavírussal átszőtt 2020-as évről vontak mérleget október 27-én Abádszalókon, a Városháza dísztermében, természetesen szó esett a folyamatban lévő fejlesztésekről is.

Fotó: Ujvári László

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádat emelt egy fegyverneki házaspár ellen két gyermekük sérelmére elkövetett kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt. A férfivel szemben továbbá a saját kislánya ellen elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában