3 kérdés, 3 válasz

2020.12.11. 07:00

Boros Istvánné: Nagyszerű érzés tenni a Földváron élő emberekért

Több mint húsz évig dolgozott szervezőként a helyi művelődési házban Boros Istvánné, akit december 1-jén neveztek ki az intézmény igazgatójának. Céljai között szerepel az eddigi szakmai munka folytatása és innovatív megoldások keresése, hogy minden korosztály kulturális igényeit kielégíthessék. Őt kérdezte hírportálunk.

P. Pusztai Nóra

Fotó: Nagy Balázs

Mióta dolgozik a Tiszaföldvár Városi Művelődési Házban?

Szolnokon végeztem a közgazdaságiban. A gyermekeim születése után, 1999-ben helyezkedtem el a városi művelődési házban. Több, mint húsz éve dolgoztam szervezőként, mielőtt megpályáztam az igazgatói pozíciót. Megszerettem ezt a munkát, igen jó kollektíva szerveződött össze. Nagyszerű érzés tenni a településünkön élő emberekért, ápolni a hagyományokat.

Milyen teendők vannak jelenleg?

A művelődési ház a vírushelyzet miatt nem látogatható, egyébként is felújítási munkálatok zajlanak, amiket a korlátozások szerencsére nem érintenek. Az intézmény dolgozói az átalakítással kapcsolatos takarítási feladatokat látják el. Minden egyéb teendőt átszervezéssel oldunk meg.

Milyen tervei vannak a jövőre nézve?

Célom vezetőként is, tovább folytatni az eddigi szakmai munkát, kutatva az innovatív megoldásokat, hogy az intézményünk továbbra is képes legyen a helyi lakosság minden korosztályának kulturális igényeit kielégíteni. Munkám során számítok a munkatársaimra. Csapatjátékos vagyok és szándékomban áll az intézményt is ilyen szellemben irányítani. A szakmai munka folytatása a megfelelő forrás és személyi feltétel biztosítása esetén lehetséges. Jelenleg három kollégával dolgozom, a közfoglalkoztatási programban további három ember segíti a munkánkat. A fenntartóval folyamatosan folyik az egyeztetés a megüresedett státusz betöltéséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában