Jászkunság

2020.12.21. 07:00

Grófo-Kozák László temetésére kattintottak a legtöbbet olvasóink

Végső nyughelyére helyezték Grófo-Kozák Lászlót Szolnokon, nagy erőkkel keresik a jászberényi Rafael Margitot, halálos karambol történt Rákócziújfalunál – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt egy hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

Komoly előkészületek – hajnali virrasztás, színpadállítás, vörösszőnyeg-leterítés a lovashintó-menetes gyászmenet útvonalán, polgármesteri felhívás az óvintézkedések betartására, élőzene – mellett szombaton végső nyughelyére helyezték Kozák Lászlót, nagy-Grófot Szolnokon.

Fotó: Mészáros János

Lelkileg nehéz napokat él át a jászberényi Rafael család. Több mint egy hete már, hogy az évek óta depresszióval küzdő szerettük, Margit eltűnt és nem ad életjelet magáról. A napokban családtagok, civilek és önkéntesek segítettek Rafael Margit keresésében.

Fotó: Beküldött fotó

Halálos baleset történt a 442. számú út 14-es kilométerszelvényében, Rákócziújfalu határában vasárnap 9 óra 30 perc körül. A balesetben két személygépkocsi ütközött frontálisan, melynek következtében az egyik gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

Embert gázolt egy vasúti szerelvény múlt hét hétfő késő délután Szolnokon, a központi pályaudvar külterületén. Az áldozat nem élte túl a balesetet.

A szolnoki Hetényi Géza Kórházban folyamatosan azon dolgoznak, hogy az ott ápolt betegek számára a lehető legjobb esélyeket és az elérhető legnagyobb kényelmet is biztosíthassák.

A sportáruházas búvármaszkot a lélegeztetőgéphez civilek felajánlásávaval 3D nyomtatással készült adapterrel csatlakoztatják
Fotó: Beküldött fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában