Túrkeve

2021.01.01. 16:30

Lakatos Lilla szerint is jó lehetőséget nyújt a szépségverseny

– Ragadjátok meg a lehetőséget, és tegyetek az álmaitokért! – tanácsolja Lakatos Lilla azoknak a lányoknak, akik tervezik, hogy benevezzenek az Új Néplap és a Szoljon.hu Tündérszépek elnevezésű szépségversenyére.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Beküldött fotó

Ahogy a túrkevei fiatal hölgy mondja, ő maga is így tett, amikor tavaly jelentkezett a Magyarország Szépe versenyre. Az elért sikere bizonyítja, jó döntést hozott, hiszen Lilla a megméretés közönségdíjasa lett.

– Életem egyik legjobb lépése volt ez! Ma már azt kérdezem magamtól, hogy miért is vártam eddig. Persze, az ember mindig várja a legmegfelelőbb pillanatot, ami tulajdonképp mindig megfelelő, de legtöbbször kell valaki, aki erre rávilágít, és megadja azt a bizonyos lökést. A lényeg, hogy legyetek bátrak, mert elmondhatatlan élményben lehet részetek egy ilyen versenyen – bátorítja a jelentkezés előtt álló lányokat Lilla.

Fotó: Beküldött fotó

A Magyarország Szépe verseny tavalyi különdíjasa mindenképp ajánlja a megméretést azoknak a lányoknak, akik érdeklődnek a szépségipar, a reklámvilág iránt, esetleg gondolnak ilyen területen való elhelyezkedésre vagy törekednek egy országos szintű ismertségre.

– Csupán egy bátor döntés! Ha valaki megteszi ezt a lépést, csak nyerhet. Még ha nem is lesz a verseny győztese, a jövőben hasznosíthatja a tapasztalatokat, kapcsolatokat és azt a pluszt, amit az ember személyisége kap egy megmérettetés során.

– Mindezek mellett igazi ugródeszka lehet a karrierépítésben, egy önmegvalósítási lehetőség, ami megerősít mindenkit. Természetesen vonzóak a nyeremények is, melyek fantasztikusak. És végül, de semmiképpen nem utolsósorban kiemelem azt a különlegességet, hogy a Tündérszépek versenyzőit három csodálatos ex-szépségkirálynő segíti, mentorálja majd – hangsúlyozta végül Lakatos Lilla.

Ha te is érzed magadban a bátorságot, a jelentkezéshez kattints IDE és indulj el álmaid útján!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában