A Hetényi Géza Kórház is bekapcsolódik a Sinopharm oltási programba

Minden érvényes regisztrációval rendelkező, akit erről sms-ben értesítettek, interneten foglalhat oltási időpontot kínai Sinopharm vakcinával történő oltásra.

Szoljon.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet és a városi kórházak több oltóhelye is bekapcsolódik az április 26-28. közötti tömeges Sinopharm oltási programba. Mint ismert, minden érvényes regisztrációval rendelkező, akit erről sms-ben értesítettek, interneten foglalhat oltási időpontot kínai Sinopharm vakcinával történő oltásra az eeszt.gov.hu oldalon.

Az útmutató szerint az időpontfoglaló kezelése nagyon könnyű, a TAJ-szám és születési dátum megadásával lehet belépni, ahol a jelentkezők kiválaszthatják, hogy melyik napon, hány órakor és melyik településen, melyik kórházi oltóhelyen szeretnék megkapni az oltást. Mindenki csak egy időpontra foglalhat, és a véglegesített foglalás már nem módosítható.

Szolnokon a Hetényi Géza Kórház már ismert Tószegi úti oltópontjai mellett ezúttal bekapcsolódik a programba a Hősök terén lévő Rendelőintézet is, ahol ugyancsak több oltóhelyet alakítottak ki. Ezzel párhuzamosan természetesen az eddig megszokott módon folytatódik az oltás a többi vakcinával is.

Fontos, hogy mindenki ügyeljen a járványügyi szabályok betartására, illetve a lefoglalt időpontban pontosan jelenjen meg, a torlódások elkerülése érdekében ne érkezzen a szükségesnél jóval korábban. Az oltásra érkezők vigyék a személyi igazolványukat, a TAJ-kártyájukat, a kitöltött és kinyomtatott hozzájáruló nyilatkozatot, és lehetőleg a kinyomtatott foglalás visszaigazolást. A kórház az érintettek támogató hozzáállását előre is köszöni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában