Szavazási eredmény

2021.04.19. 11:00

Válaszadóink nagy része gyakran tart nagytakarítást

Előző heti szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak, olvasóink elvégezték-e már az ilyenkor szokásosnak mondható tavaszi nagytakarítást.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A tavasz a megújulás jelképe, ilyenkor a legtöbben a lakókörnyezetük felfrissítésén fáradoznak. A hagyományos takarítási folyamatok mellett ebben az időszakban alaposabb tisztítás a feladat, ilyenkor jön el az ideje az ablakpucolásnak, a függönyök kimosásának, a bútorok mögötti területek kiporszívózásának, a szekrénybelsők kitörlésének, és a növények is víz alá kerülnek.

Válaszadóink 43 százaléka nem köti a nagytakarítást a tavasz megérkezéséhez, az év egyéb szakaszában is tisztítják otthonukat. 29 százalékot nem foglalkoztat ez a szokás. A szavazók közül 18 százalék állítja, tervben van számára is a nagytakarítás, de egyelőre idő hiányában még nem jutott el oda. Csupán a fennmaradó 10 százalék végzett már vele, nekik ugyanis ez jelenti a tavasz beköszöntét.

[eweb-voting id="3429214"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában