sportos program

2021.06.03. 19:56

Családi napot rendeznek Újszászon

Újszász önkormányzata, az Újszászi VVSE és az Újszászi Önvédelmi SE közösen sportos Parkerdei Családi Napot rendez szombaton 10 órától a helyi parkerdőben.

Varga Csaba

Forrás: Beküldött fotó

A koronavírus járványból kiszabadulva szép környezetben 16 sportágban gyűjthetnek mosolygós szmájlikat a Parkerdőbe kilátogatók.

A sportágak: erdei csikung Káplár Kornél vezetésével, erdei séta a Vörösmarty fáig, erdei futás, fanatic fitness Cserba Beával, frizbi, kerekpártúra a bogárzói madárlesig, kajakozás és kenuzás a Zagyván, kettlebell, kick boksz, kondipark, lábtoll-labda, minifoci, sakk, shuttleball, tollaslabda és zumba Sándor Nórával.

A legalább négy sportágat teljesítőket az önkormányzat gulyáslevessel vendégeli meg. A legalább nyolc sportágat teljesítők között pedig vásárlási utalványokat sorsolnak ki.

A rendezvény helyszíne csak a Zagyvaparti Idősek Otthona felől a Zagyva-gáton és az erre az alkalomra felállított pontonhídon kerékpárral és gyalogosan közelíthető meg. Parkolás a Zagyvaparti Idősek Otthona (Újszász, Akácfa út 90.) előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában